shkhe
دلیل رایگان بودن وردپرس چیست + مزایای انتخاب وردپرس دلیل رایگان بودن وردپرس چیست + مزایای انتخاب وردپرس
adminPhoto

علی شفیعی

مدیرعامل

دلیل رایگان بودن وردپرس چیست + مزایای انتخاب وردپرس

۱۴۰۰/۱۱/۲۳

اشتراک گذاری مطلب

دلیل رایگان بودن وردپرس چیست + مزایای انتخاب وردپرس اگر وردپرس به همان خوبی است که همه می‌گویند، پس می‌توان با فروش آن پول زیادی به دست آورد.

 وردپرس یک نرم‌افزار متن‌باز است که دارای مجوز GNU General Public License agreement است و همه افراد می‌توانند از آن استفاده کنند، در آن تغییرات ایجاد کنند و آن را به اشتراک بگذارند.

 از آنجایی که این سیستم به صورت اپن سورس است و میلیون‌ها کاربر از سراسر دنیا دارد، متخصصان و افراد بادانش، با تغییر دادن آن کمک کرده‌اند که به یک نرم‌افزار عالی و کامل تبدیل شود.

 فلسفه اصلی نرم افزار منبع باز و رایگان، آزادی است. سازندگان بر این باورند که همه مستحق آزادی برای کنترل برنامه و کاری هستند که برای آنها انجام می دهد.

 هنگامی که از یک نرم افزار پولی استفاده می کنید، برنامه کاربر را کنترل می کند و توسعه دهنده برنامه را کنترل می کند. 

بسیاری از افراد همچنین بر این باورند که نرم افزار محصولی ملموس نیست. پس از ایجاد یک نرم افزار، می توان بارها و بارها با هزینه بسیار کمی آن را کپی کرد.

وردپرس چگونه کسب درآمد می‌کند؟

شاید این سؤال همچنان برای شما وجود داشته باشد که اگر وردپرس به صورت رایگان به کاربران عرضه می‌شود، پس منبع درآمد آن از کجاست؟

 علاوه بر آن تیم وردپرس نیاز دارند تا هزینه‌های هاست و سخت‌افزارهای خودشان را تأمین کنند. اگر محصول آن‌ها رایگان است این هزینه‌ها از کجا تأمین می‌شود؟

 یکی از بنیان‌گذاران وردپرس، Matt Mullenweg می‌باشد که مالک شرکت Automattic است. این شرکت تعداد زیادی از خدمات وبلاگ نویسی را ارائه می‌کند که مهم‌ترین آن‌ها WordPress.com است.

 این شرکت همچنین دارای پلاگین­های پرمیوم محبوب زیادی مانند Akismet و Jetpack است. کاربران می‌توانند که از CMS وردپرس به صورت رایگان استفاده کنند اما برای بهره بردن از قابلیت‌های تعداد زیادی از پلاگین­های کاربردی باید هزینه‌های آن را پرداخت کنند.

 این درآمد به WordPress.com اجازه می‌دهد که با WordPress.org همکاری و آن را پشتیبانی کند. بنابراین منبع درآمد وردپرس از سود شرکت Automattic است و به همین دلیل استفاده از CMS آن رایگان است.

 بررسی دلایل رایگان بودن وردپرس
چرا وردپرس رایگان است

دو نوع وردپرس وجود دارد که با آدرس‌های WordPress.com و WordPress.org شناخته می‌شوند. 

WordPress.org یک نرم‌افزار متن‌باز است که به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار می‌گیرد و کاربران می‌توانند بدون هیچ محدودیتی از آن استفاده کنند، آن را کپی کنند یا گسترش دهند.

 اگر شما یک سایت یا وبلاگ را راه‌اندازی کرده‌اید و قصد استفاده از تمام افزونه‌ها را دارید، باید از وردپرس خودمیزبان (WordPress.org) استفاده کنید.

 برخی از پلاگین‌های مهم در WordPress.com کارایی نخواهند داشت. WordPress.com یک سایت و سرویس میزبانی وبلاگ رایگان است. می‌توان از این سایت به صورت رایگان استفاده کرد، اما برای در دست داشتن یک سایت حرفه‌ای حتما باید اکانت پرمیوم آن را خریداری کنید. 

کاربران بر خلاف WordPress.org نمی‌توانند در WordPress.com رایگان از دامنه اختصاصی استفاده کنند (به عنوان مثال آدرس سایت آن‌ها به صورت football.Wordpress.com خواهد شد).

 همچنین توانایی سفارشی‌سازی و استفاده از پلاگین­ها بسیار محدود است. این دو پلتفرم به همدیگر مربوط نیستند اما به علت تشابه اسمی که دارند بسیاری از افراد تصور می‌کنند باهم ارتباط نزدیکی دارند. 

کاربران می‌توانند در WordPress.org،از قابلیت‌هایی مانند پلاگین، قالب دلخواه، ایجاد عضویت در سایت خود و یا استفاده از آموزش‌های وردپرس بدون محدودیت بهره ببرند.

WordPress.com به شما اجازه نمی‌دهد کد منبع خود را تغییر دهید و یا افزونه‌های دلخواه خود را بارگذاری کنید.

مزایای انتخاب وردپرس

بدون محدودیت با وردپرس می توانید بدون محدودیت، وب سایت خود را به هر شکلی که می خواهید ایجاد و سفارشی سازی کنید. 

سفارشی سازی آسان  وردپرس به شما امکان دسترسی به هزاران قالب وردپرس رایگان و پریمویم را می دهد تا به راحتی ظاهر وب سایت خود را سفارشی سازی کنید. 

افزودن قدرت  وردپرس به شما امکان می دهد تا هزاران افزونه رایگان را از مخزن اصلی افزونه های وردپرس را دانلود و نصب کنید تا وب سایت خود را به بهترین شکل ارتقا دهید. همچنین افزونه های پریمیوم را نیز میتوانید دریافت کنید و سایت خود را به صورت نامحدود سفارشی سازی و قدرتمند کنید.

 کسب درآمد  می توانید از وبلاگ یا وب سایت خود درآمد کسب کنید زیرا وردپرس امکان کسب درآمد را فراهم می کند.

گردآوری: نایس کدرز

دیدگاه ها

کامنتی برای این پست وجود نداره

چند مطلب دیگه

آخرین مطالب

افزودن دیدگاه


ارسال
بیخیال
shakhe 1 shakhe 2